Que viva José de Molina, …cabrones!

Estic posant una mica al dia la seció de batalletes i m’ha vingut al cap que l’any 1997 vaig tenir el privilegi d’acollir a casa meva (vaja, llavors vivia a casa de mon pare) el cantautor de protesta mexicà José de Molina. Mentre en buscava documentació he llegit que es va morir un any després, el 1998. Aprecio molt en José, i aquells dies vam viure intenses xerrades on compartíem les lluites d’aliberament social i nacional dels nostres pobles.

M’ha agradat tornar-lo a veure i sentir gràcies al YouTube i com a petit homenatge he publicat l’entrada "José de Molina " a la Wikipèdia en català. Salut per a totes les revolucionàries i revolucionaris mexicans. 

[youtube:http://youtube.com/watch?v=FAIHKGPveDc]

Cançó "Des de Chiapas con amor". Lletra i música José de Molina.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=alqnGVFtF9U]

Canço "Obreros y patrones". Lletra i música José de Molina.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.