Catalliure número 7

El gener publiquem el Catalliure número 7, on ja anunciem obertament que Catalunya Lliure es presentarà a les eleccions municipals a Mataró. Un altre tema calent és el de la nova autopista de peatge que volen construir entre Mataró i Tordera, a la qual ens oposem. L’any passat vaig rebre un bon cop de porra de la Guàrdia Civil en una manifestació a Mataró . Per a l’ocasió m’he currat una vinyeta amb en Juan Antonio Samaranch (l’amo de les autopistes de peatge), en Felipe Gonzàlez (president espanyol) i en Manuel Mas (alcalde de Mataró). Com que no sé dibuixar ni una o amb un canuto, ha estat una feina molt artesanal per fer un muntatge de porcs calcats amb paper vegetal d’un còmic de La revolta dels animals i fotos retallades de diaris i revistes. No és una gran obra d’art però ha sortit resultona.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.