Quan vull em deixo prendre el pèl

Quan vull, em deixo prendre el pèlJust el primer dia de Les Santes vaig anar a la perruquerria a fer-me retallar els cabells. Em vaig asseure i la noia em va preguntar allò de sempre: "Què t’hi faig?". I jo vaig cometre l’errror de respondre "Tu què em faries?". El pas següent el va marcar una màquina d’esquilar.

Després de molts anys m’he desprès dels rinxolets del clatell i ara vaig molt més frequet. Encara ara em trobo algú que no em reconeix. Per tant, quedeu tots avisats: m’he deixat prendre el pèl.

Una nit de Festa Major, un periodista ben connectat amb altes esferes m’explicava que la meva tallada de cabells va ser molt comentada en cercles policials i també entre la classe política local. Realment, hi ha gent amb poca feina, no?

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.