Pellofa XXX

Cartell d'en Pellofa XXX. Divendres al matí, anant cap a la feina, m’he topat amb cartells d’en Pellofa XXX. No sé qui els ha penjat però la idea és genial. He arribat somrient a treballar.

En Pellofa és el rei del Carnestoltes de Mataró, i enguany és el trentè de la saga. Aquest any, però, el Patronat Municipal de Cultura d’en Sergi Penedès (ERC) l’ha volgut matar abans que neixi amb l’argument que l’Ajuntament no ha d’ajudar a organitzar actes "irreverents".

Quan he plegat al migdia aquest cop he topat amb treballadors de la brigada municipal "netejant" cartelleres i parets. Això passa sovint a Mataró quan hi ha cartells que no han agradat a qui mana. Sembla que hi ha algú a qui no han fet gaire gràcia els cartells d’en Pellofa XXX. 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.