Sense multa gràcies al CAT

CAT a la matrícula. Als Països Catalans estem acostumats a que s’ens imposin multes per dur l’identificatiu del nostre propi país a la matrícula del cotxe. M’imagino que coses així no passen a gaires llocs del món mundial.

Aquest estiu he anat de vacances a Itàlia, i allà ens hem alliberat d’una multa precisament gràcies al CAT. Vam aparcar en una zona blava sense tiquet, més per ignorància que per malícia. El cas és que en tornar al cotxe ens vam trobar la "recepta" dels municipals. El paperet escrit a màquina posava la causa i l’import de la multa, i una nota al peu que venia a dir una cosa així com: "no sé a quin país correspon el prefix CAT". Ara ja ha passat un temps prudencial i sembla que encara estan consultant atles europeus, perquè la multa no ha arribat.

Ves per on, per una vegada el CAT enlloc de ser causa de multa ens ha salvat d’una multa.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.