He deixat de fumar

Santes 2007: Lliurament de xumet i paquet de tabac al Dragalió de Mataró Avui fa un mes que vaig deixar de fumar. Per enèsima vegada. Ho havia deixat molts cops, però un cop aconseguit tornava a fumar. M'havia llegit Deixar de fumar és fàcil, si saps com fer-ho, de l'Allen Carr. L'havia llegit i l'havia entès, però no trobava el moment de deixar aquest hàbit que no m'aportava res de positiu. Quan aquest hivern vaig saber que l'Allen Carr s'ha mort de càncer de pulmó vaig pensar que l'estiu seria un bon moment per a deixar-ho jo.

Havia fet un pacte amb el meu fill de 3 anys: el darrer dia de la Festa Major, ell donaria el xumet al Daragalió i jo li donaria el darrer paquet de tabac. A Mataró és costum que quan els infants lliurin la pipa al gegant Robafaves, però al meu nano li agrada el foc i va escollir donar-la al Dragalió. Així ho vam fer i aquest cop va debò.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.