La pregunta del milió, la pregunta que preoCUPa

Moment en què el moderador pren el micròfon a en Xevi Safont-Tria en el debat de CapGròs La preoCUPació d'alguns que a les eleccions del 27 de maig s'hi juguen la poltrona es fa cada cop més evident. Dijous l'empresa CapGròs va organitzar un debat electoral només amb els alcaldables dels cinc partits que ara tenen regidors a l'Ajuntament. El xou havia de durar una hora però els "il·lustres candidats" ja havien xerrat durant una hora i tres quarts. A la resta d'alcaldables (els de les sis candidatures que encara no tenim representació a l'Ajuntament) els deixaven fer una intervenció d'un minut i mig al final de l'acte. Hi vaig anar a fer costat a en Xevi Safont-Tria, mentre bona part dels companys de la CUP eren en un acte a Rocafonda.

Els organitzadors van deixar fer tres pereguntes al públic. En Xevi va alçar la mà per fer una pregunta a l'actual alcalde, però el moderador li va dir que ho podria fer després des de dalt de l'escenari.

Arribat el magnànim minut i mig, en Xevi puja a l'escenari, comença a defensar el programa de la CUP, i quan ha parlat 20 segons i diu que vol fer una pregunta al candidat Barón el moderador li pren el micròfon. Pel "pinganillu" li han donat ordres de tallar en Xevi. Les normes són estrictes: no pot fer cap pregunta. El candidat de la CUP no pot fer preguntes malgrat que acaba de baixar de l'escenari el candidat "ciudadano" que ha fet la seva intervenció en forma de dues preguntes retòriques. Surrealista!

Els nervis estan aflorant tant que fins i tot fa por una intervenció d'un minut i mig contra un rotllo d'una hora i tres quarts. S'han quedat amb les ganes de saber la pregunta. La pregunta que els fa por.La pregunta del milió.

En podeu llegir també la crònica a El Punt: el bar estava buit .

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.