El “No n’hi ha prou” va estar prou bé

"No n'hi ha prou" a la portada de El Tot Mataró Aquest migdia la fornera m'ha ensenyat la portada de El Tot Mataró i m'ha preguntat si era meva la closca que hi ha entre la multitud que vam ser al "No n'hi ha prou" del 28 de juliol a la nit. Sí, es la meva calba. No em vaig voler perdre aquest nou acte que ha nascut aquest any amb pinta d'esdevenir un clàssic imprescindible dins Les Santes, la Festa Major de Mataró.

El "No n'hi ha prou" el vaig gaudir prou. És un bon acte de Festa Major. Els ganàpies podem ballar amb les comparses i els gegants, sense protocols pel mig. Vaig veure en Xevi al balcó amb les autoritats i amb un gest el vaig convidar a baixar. No s'ho va pensar ni un moment i es va plantar a la plaça amb la gent del carrer, on es viu i es gaudeix de la festa. Una colla li ho van agraïr mantejant-lo quan en Robafaves acabava d'entrar a l'Ajuntament.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.