JIR i Maulets convoquem junts l’Onze de Setembre

Agost 1997: A finals d’agost acostumo a fer el cartell de l’Onze de Setembre. Aquest any, per primera vegada, les dues organitzacions de joves independentistes, les JIR i Maulets, convocarem juntes les mobilitzacions de la diada nacional. El lema: “Per la revolució independentista, amb la voluntat de contribuir a construir un nou moviment d’alliberament”. El missatge és clar: el jovent volem acabar amb l’escissió històrica del moviment català d’alliberament nacional.

Ja fa una temporada que els Maulets estem coneixent-nos i treballant conjuntament amb les JIR (Joves Independentistes Revolucionaris/es). En haver-nos quedat “orfes” dels nostres “grans” de Catalunya Lliure i el PSAN, comencem a trencar els tabús de l’escisió de la dècada passada i signem conjuntament el cartell de convocatòria de l’Onze de Setembre amb els joves de l’altre sector, “la contra”.

El cartell és un “llençol” de mida 70×100 cm imprès a 3 tintes. 

Pots veure altres cartells que he fet per a Maulets (nacional) en aquesta galeria.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.