Catalunya i Kwait

El periòdic Crònica de Mataró publica (“extractada”) una carta meva adreçada al director, en David Gonzàlez:

“Ara resulta que no n’hi ha prou amb què els joves catalans estiguem obligats a tirar-nos un dels millors anys de la nostra vida tancats entre les parets d’una caserna de l’exèrcit espanyol, on primer ens volen fer creure que som espanyols, i després pretenen que estiguem disposats amatar i a morir per aquesta cosa que anomenen Espanya, sinó que ara resulta que es creuen que tenen drret a enviar-nos a fer la guerra per defensar un petit país ocupat per un altre de més gran. Però si aquí no es canse de dir-nos que és bo que Catalunya estigui annexionada per Espanya perquè aisí s’eliminen fronteres…

Un jove“. 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.