La Fira Jove de Mataró es consolida

17, 18 i 19 de juliol: Hem aconseguit que l’Ajuntament ens deixi muntar per segon any les barraques de l’anomenada “Fira jove”. Voliem que fóssin les barraques de l’espai jove de Les Santes, Festa Major de Mataró, però en les negociacions amb la Consol Prados, regidora de Joventut, només vam aconseguis que ens les deixéssin fer el cap de setmana anterior a la Festa Major.

Amb aquesta segona edició el projecte es consolida i muntem una barraca de Maulets. Dins les activitats conjuntes que fem les organitzacions de joves implicades en la Fira Jove, divendres, 17 de juliol Maulets se’n cuida de projectar en una pantalla gegant el vídeo Itoiz, i a la nit hi ha actuacions, dins l’anomenada Nit del Sud, de Sant Gatxo i Mala Junça.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.