Cartell: Per la llibertat, aturem la repressió al poble català

Juliol 1998: A Clic Traç, l’Oriol d’Arenys i jo mateix dissenyem el catell de la manifestació que es convoca a Barcelona el proper dijous 9 de juliol de 1998 sota el lema Per la llibertat, aturem la repressió al poble català.

El text de la convocatòria forma unes tenalles que tallen el filferro de punxes que simbolitza la repressió contra el nostre poble.

El cartell és un llençol de 70 x 100 cm que s’imprimeix a dues tintes (Pantone 485 i negre).

Aquesta manifestació la convoca una autèntica sopa de lletres: Al enemigo ni agua, AEP, Alternativa Estel, Alternativa de l’Esquerra Independentista (Lleida), Avalot (joves d’UGT), CIEMEN, Col·lectius Comunistes de Catalunya, Comitès de Defensa de la Terra, Coordinadora d’Estudiants dels Països Catalans (AEN-BEI-ACE), CCSI, Coordinadora Obrera Sindical, Corrents de Classe per l’Aliança Obrera, En Defensa del Marxisme, Esquerra Republicana de Catalunya, Front d’Alliberament Gai de Catalunya, FNEC, Joventut d’ERC, Joves PI, Maulets, Plataforma per la Unitat d’Acció, Partit Comunista dels Països Catalans, Partit per la Independència, POR, PRT i UJDCC. Déu n’hi dó!

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.