Onze de setembre: construïm un poble lliure

29 agost 1998: A Mataró acostumem a començar les vacances d’estiu el 25 de juliol, primer dia de Les Santes, la nostra Festa Major. Per això acostumem a estar treballant la darrrera setmana d’agost.

Aquest any el cartell nacional de Maulets amb motiu de la Diada de l’Onze de Setembre el treballo amb l’Oriol d’Arenys, que està treballant amb mi a la cooperativa Clic Traç. Com que el lema és “Construïm un poble lliure” escollit una foto de castellers (construcció humana) amb una estelada de fons.

Pots veure altres cartells que he fet per a Maulets (nacional) en aquesta galeria.

Per estalviar uns calerons, darrerament ens hem aficionat a fer “quadricromies falses” (o tricromies) amb només tres colors. En aquesta ocasió cian, magenta i groc (sense negre).

L’any passat va ser el primer cop que les JIR (Joves Independentistes Revolucionaris/es) i Maulets vam convocar conjuntament les mobilitzacions de l’Onze de setembre. Amb el lema d’enguany continuem deixant enrere el discurs “nacional” i adoptem un llenguatge més “popular”. Cada cop tenim més clar que enlloc d’anar parlant de “nació” (territori), el que volem alliberar és el “poble”, o sigui, la gent que viu en el territori.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.