Pintades per la dignitat de les dones

8 març 1995: Els joves de Maulets de Mataró estem indignats amb el tractament sexista de les hostesses que apareixen al programa Telecupón de Tele5, i sortim a fer pintades en un total de 25 quioscos de l’empresa ONCE amb el lema ONCE=Tele5. “Telecupón”, les dones no som objectes. Al mateix temps, la façana seu de la principal accionista de Tele 5 a la ciutat és “guarnida” amb pintura lila. Fa anys que hem decidit no fer pintades per sistema, però aquest cop hem fet una excepció.

Aquestes accions s’emmarquen dins la campanya del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, i amb elles volem denunciar l’empresa ONCE per dos motius: 1) com a responsable del programa sexista de Tele 5  “Telecupón” i 2) com a principal accionista d’aquesta cadena estatal que es caracteritza per la ridiculització i utilització de les dones com a objecte.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.