L’Ajuntament limita l’horari d’ús del local de Maulets

18 febrer 1994: L’Ajuntament fa temps que té ganes de tancar-nos el local que compartim Maulets i el Col·lectiu Cigaló d’Anís, al carrer Iluro, 31 interior, de Mataró. En general els jovent del local tenim una prou bona relació amb els veïns. Però hi ha una veïna que no ens pot veure ni en pintura i que està burxant l’Ajuntament perquè ens facin la vida impossible.

Avui tenim reunió a la Sala dels Lleons de l’Ajuntament de Mataró entre representants dels col·lectius de joves del carrer Iluro 31, veïns del local i representants de l’Ajuntament (en Remigi Herrero, conseller-delegat de Relacions Ciutadanes, i en Jeroni Escoda, conseller-delegat de Medi Ambient).

De la reunió en sortim amb una retallada del nostre dret a fer servir el local que tenim llogat. A partir d’ara es limita l’horari d’ús del local que serveix de seu social a diversos col·lectius de joves. La veïna rondinaire comença a sortir-se amb la seva.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.