Contra España’92, independència!

Març: Com a catalans estem esgarrifats amb la campanya espanyolitzadora que està patint la nostra terra amb moitu dels Jocs Olímpics de Barcelona 92. El govern espanyol ha omplert les nostres viles i ciutats amb anuncis publicitaris dels Quinientos años del “Descubrimiento” d’Amèrica. Els cotxes de la policia estatal i de la Guàrdia Civil comencen a lluir banderes espanyoles, fet que no havia passat mai. Als nostres carrers hi ha més policia armada que mai. L’onada repressiva contra l’independentisme tindrà el seu punt àlgid amb l’Operació Garzón…

Davant tota aquestqa ofensiva nosaltres fem el que podem. Els Maulets de Mataró hem editat i enganxat un cartell contra la campanya espanyolitzadora del 92, amb el Cobi penjat i el lema Contra España 92, independència!.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.