La Peixateria és de tothom

Sóc el de l'extrem esquerre que treu el cap per darrere del policia panxutEl 28 de maig, diversos col·lectius fem una acció d’ocupació simbòlica de la plaça de la Peixateria de Mataró contra la privatització de la porxada per a instal·lar-hi un restaurant. La gent de Maulets hi participem i portem una pancarta on es pot llegir Alcalde, tresorer, la Peixateria és de tots.

El 15 de juliol, dins la campanya contra la privatització de La Peixateria, gent de l’Associació de Veïns de Mataró Centre, amb la participació activa de joves de Maulets i militants del MDT, fem una acció consistent a netejar, posar flors i il·luminar el porxo d’aquesta plaça de Mataró. Quan estavem obrint les finestres que donen a la muralla, la Policia Local apareix per impedir l’acció. Els municipals ens demanen el carnet d’identitat a alguns dels participants, entre els quals jo mateix i en Juli.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.