Ja són aquí Les Santes, de cap a peus

Portada del llibre-joc Avui ha vist públicament la llum una nova producció de l’Associació cultural …i quinze! Es tracta de Les Santes de cap a peus, un llibre-joc apte per a tothom que vulgui jugar amb les figures de la Festa Major de Mataró. És el típic joc on les figures tenen cap, cos i peus i pots anar-les combinant entre elles per construir els personatges reals o inventar-ne de nous amb la combinació, per exemple, del cap del Drac, el cos de l’Àliga i els peus d’en Robafaves.

Aquest és el quart producte que l’associació ens ha encarregat a l’estudi de disseny Clic Traç . El primer any vam fer el libre-joc La Passada de Les Santes, que conté imants amb les figures festives de la nostra Festa Major, i del qual aquest any en publiquem la segona edició, que inclou la figura del Dragalió. Fa dos anys vam crear el llibre Les Santes amb lletra i música, que inclou un CD amb les melodies que acompanyen les comparses. I l’any passat vam parir els Contes de Les Santes, una col·lecció de 8 llibres que contenen 40 contes entorn de les figures de Les Santes, Festa Major de Mataró.

Realment, es tracta d’aquells encàrrecs que fas amb ganes i amb un plus de col·laboració amb l’entitat que et fa l’encàrrec. Fetlicitats a l’Associació cultural …i quinze! per la seva tasca de difusió de Les Santes, Festa Major de Mataró.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.