Primeres mogudes a les vagues d’estudiants

Estic estudiant BUP a l’institut Damià Campeny i és època de mobilitzacions estudiantils. Durant la segona quinzena de gener els estudiants dels instituts de batxillerat i formació professional de la comarca ens manifestem tot sovint pels carrers de ciutats viles. Les reivindicacions són la supressió de la selectivitat, la reducció de les taxes acadèmiques, l’ensenyament en català i l’augment de pressupostos per a l’ensenyament. Els nuclis dinamitzadors de les mobilitzacions els composem, en bona part, estudiants independentistes. És en aquestes mogudes que conec l’Albert, en Xevi, en Lluís, en Joan, en Jordi Precisament a iniciativa nostra (dels estudiants independentistes), Joan Radó, director de l’IB Damià Campeny, Josep Illa, director de l’IB Alexandre Satorras, i Joan Colomer, director de l’IP Miquel Biada, en nom del claustre i dels consells escolars respecivament, fan pública una nota on expressen la seva solidaritat amb la Universitat de València davant la sentència que hi impedeix l’ensenyament en català. Els tres instituts també manifesten la seva repulsa per la sentència que pretén dividir la unitat lingüística de la nació catalana.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.