Els estudiants ens organitzem: parim la CEIM

Fa temps que parlem de constituir una organització d’estudiants. Hem començat a fer reunions i ja tenim nom: ens farem dir la Coordinadora d’Estudiants Independentistes del Maresme (CEIM). En una reunió de dissabte, el 13 de febrer, discutim i aprovem el que serà la Declaració de Principis. A la majoria no se’ns haurien acudit tants formalismes, però l’Albert, que està militant al Moviment de Defensa de la Terra (MDT) ens ensenya a fer les coses ben fetes.

La Declaració de Principis que hem aprovat per a la CEIM tindrà quatre punts:

1). La CEIM és una organització d’estudiants de l’ensenyament mitjà que lluita per un ensenyament laic, popular i català.

2). La CEIM, com a organització de tipus comarcal, veu necessària la creació d’un col·lectiu d’estudiants independentistes a nivell de tot el nostre país, per tal de portar la lliuta d’alliberament nacional als instuts.

3). La CEIM es posiciona totalment en contra de l’opressió, social i nacional, que exerceixen sobre Catalunya els estats espanyol i francès.

i 4). El nostre àmbit de lluita agafa, bàsicament, els centres d’ensenyament mitjà, o sia, els centres de FP, BUP i COU, tant de diürn com de nocturn.

 Seguint la fórmula políticament correcta que ens proposen els més experimentats, també aprovem els Estatuts de funcionament intern i els Objectius. Així, tothom que vulgui treballar amb nosaltres tindrà ben clar on es fica.

Ara que ja ens hem definit, el 20 de febrer fem la primera reunió formal al bar del Casal Aliança del carrer Bonaire. En aquesta primera assemblea local ens hi trobem estudiants de l’IB Damià Campeny i de l’IB Alexandre Satorras.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.