Diuen que el xampany fresquet és més bo

Una ampolla de xampany a la nevera. Diuen que fresquet és més bo. Entre Nadal i Cap d’Any he posat una ampolla de xampany a la nevera perquè s’anés refrescant. Tenia el pressentiment que els Reis Mags de l’Orient deixarien un bon regal a la ciutadania de Mataró. Però enguany sembla que s’han avançat un parell de dies i el regal gros l’han dut a l’alcalde en persona.

Fa més de dos anys i mig vaig posar una altra ampolla de xampany a la nevera. Aquella era per celebrar que l’Ajuntament no podria enderrrocar Can Fàbregas. Me la vaig haver de beure amb discreció i a contracor perquè l’alternativa a l’enderroc va ser el trasllat. Una capgrossada enlloc de la sensata rehabilitaticó de la nau  al seu lloc, tot adaptant-la a nous usos.

Can Fàbregas hauria estat compatible amb qualsevol nou ús: El Corte Inglés, l’escola de música, l’estació central d’autobusos, les oficines municipals centralitzades, un parc públic… o qualsevol equipament contemporani. Ho hem dit des del primer dia als (ir)responsables del govern municipal. I els hi hem dit que si en parlavem segur que ens podriem entendre i posar-nos d’acord. No han volgut ni tansols asseure’s parlar… i hem hagut de recórrer a l’aparell judicial.

You may also like...