Els “cívics” xiulets d’un representant del PSC

Carlos Fernández, regidor del PSC-PSOE a l'Ajuntament de Mataró. Es fa dir Fa uns mesos et vaig presentar el personatge que apareix a l’esquerra d’aquesta foto, el regidor de l’Ajuntament de Mataró Charli Fernánez (PSC-PSOE).

Avui farem una introducció al tarannà "cívic" del personatge de la dreta, el sr. Xesco Gomar (PSC-PSOE), exprimer secretari de les JSC a Mataró que actualment actualment ostenta els càrrecs de vocal del PSC a l’Institut Municipal d’Acció Cultural i delegat de la Junta d’Andalusia a Catalunya.

Per situar-nos hem d’extreure’ns d’aquesta foto i situar-nos (mentalment) a Mataró, en l’acte institucional d’ofrena floral al monument a Rafael de Casanova el dia 11 de setembre.

Durant el parlament institucional del regidor de la CUP, el sr. Gomar es va dedicar fer xiulets per increpar en Xevi Safont-Tria. Estem parlant d’un acte institucional on no hi ha hagut mai xiulets. Ni tansols quan hi han intervingut hereus polítics directes del botxí Felip V. No se’ls ha xiulat mai, però sembla que el sr. Gomar ens vol mostrar el comportament correcte en actes d’aquesta mena.

Em pregunto quina hauria estat la reacció oficial (tant mediàtica com polítco-policial) si els xiulets els hagués fet algú altre i el receptor fos un altre. Sempre en aquesta hipòtesi el sr. Ramon Bassas ho tindria clar: introduïria la policia antiavalots en el protocol de l’acte per recriminar qualsevol energúmen que s’atrevís a xiular.

Però ja saps que sóc un malpensat que sempre busco tres peus al gat. Situem les coses al seu lloc: "Representant no-nacionalista espanyol recrimina amb cívics xiulets els violents raonaments d’un radical independentista". Més ajustat a la realitat, oi?

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.