Sr. Bassas, cal ser tan barroer?

Ramon Bassas i Segura. Foto: capgròs.com. Demà dimarts 27 de gener l’equip de govern de Mataró (PSC-PSOE, ICV i ERC) donarà a conèixer el projecte d’enderroc, trasllat a un descampat i "emmagatzematge" de l’immoble catalogat de Can Fàbregas. El segon trasllat i reconstrucció a la vorera del davant sembla que no forma part del projecte. Si fos així, ens trobariem davant una estafa consistent a anomenar "trasllat" al que realment implicaria la "desaparició" d’aquest conjunt industrial protegit per la llei. Però  d’això ja en parlarem quan coneguem el projecte.

Hem estat anys i mesos esperant aquest "projecte" i ara el govern "posa la directa" de la manera més barroera i fa coincidir reunions. Demà es presenta el projecte als regidors en sessió matinal i al vespre en dues reunions convocades a la mateixa hora però en llocs diferents. Per una banda el Consell d’Administració de PUMSA i per l’altre al Consell Municipal de Patrimoni Arquitectònic, totes dues reunions a les 8 del vespre però una a l’Edifici de Vidre i l’altra a la Casa Gran.

Aquesta coincidència està feta amb tota la mala llet possible. El representant de la CUP als dos consells és la mateixa persona, l’Agàpit Borràs. Com que l’Agàpit encara no ha trobat la fórmula de l’omnipresència que li permeti ser a dos llocs al mateix temps, va escriure una instància al regidor d’Urbanisme, sr. Ramon Bassas, tot demanant-li que canviés l’hora del Consell d’Admiinistració de PUMSA per tal de poder exercir el seu dret a participar en els dos òrgans dels quals és membre.

Avui ha arribat la resposta de sr. Ramon Bassas: diu que mantindrà la coincidència d’horaris i diu al representant de la CUP que a la reunió de PUMSA només hi pot assistir ell però que al Consell de Patrimoni hi pot enviar un substitut. Maquiavel es queda curt al costat del nostre tinent d’alcalde.

Jo em pregunto: sr. Bassas, cal ser tan maquiavèlic i barroer?

A més de barroer, aquest regidor té el costum de negar les evidències. Avui ha fet declaracions a un mitjà local on té la barra de dir que la via del tren que travessaria una zona agrícola a nivell "no trinxarà les Cinc Sènies".

Escolti, sr. Bassas, si una via de tren no "trinxa" els llocs per on passa, perquè no la fan passar pel menjador de casa seva?

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.