Fotodenúnica: Perill, senyal de perill!

Senyal de perill per als vehicles que suposa un autèntic perill per als vianants. A la plaça de les tereses hi ha un senyal que adverteix els vehicles del perill de trobar-se una pilona si giren pel carrer Sant Josep. El senyal hi és perquè més d’un cotxe s’ha quedat encastat a la pilona. Més d’un cop l’he vist saltar pels aires (la pilona) o picar els baixos d’algun conductor despistat.

Però la aquesta foto denuncia el perill que suposa per als vianants aquest senyal de perill. Fixa’ que està a l’alçada de la cara tant de nens com d’adults. Si el noi de la foto es despista picarà de cara contra el metall del senyal. Però si vingués caminant (o corrents) per l’altre costat podria picar contra el canto viu de la rebava que fa la xapa del senyal.

Tot un perill. La foto està l’he tirat arrepenjat en un quiosc de l’ONCE. Suposo que el cec que ven els cupons ja es coneix el senyal. Però el dia que es posi malalt haurà d’avisar el seu substitut del parany.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.