Fotodenúncia: errada ortogràfica a Maresme Digital TV

Falta d'ortografia a la inauguració de Maresme Digital TV Enceto un apartadet de fotodenúncies en aquest bloc. Són fotos de detalls quotidian, fetes per mi mateix, de fets o situacions que em criden l’atenció.

Comencem per aquesta. Està feta el 19 de novembre del 2007, durant l’acte d’inauguració dels estudis de Maresme Digital TV, el canal públic de televisió institucionat impulsat per l’Ajuntament de Mataró.

Entre tants aparells de tecnologia punta nous per estrenar, a mi em va cridar l’atenció una errada ortogràfica a la pantalla del telepromter: "…amb la pretenció de ser un canal multiplataforma…".

Mira que hi ha poc text… no sé pas com devia continuar la frase. 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.