Iniciativa vol fer passar bou per bèstia grossa

Ens volen fer passar bou per bèstia grossa.Han arribat les primeres reaccions dels socis minoritaris del tripartit mataroní sobre l’afer Bassas-Segura. ICV afirma que no demanarà la dimissió del regidor d’Urbanisme, nebot dels espavilats que s’han forrat amb la venda de la finca de Can Fàbregas.  Demanen "un gest".

Concretament diuen que "Els ecosocialistes, però, si que exigeixen accions immediates per la recerca d’aquesta confiança. En concret, demanen que es desvinculi el Consell del Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Mataró de la regidoria d’Urbanisme."

Els informatius de Mataró Ràdio avui s’han fet ressò d’aquesta "exigència" i arriben a especular amb la possibilitat que el PSC-PSOE "està estudiant seriosament" aquesta possibilitat.

Ens volen colar bou per bèstia grossa. Que el regidor d’Urbanisme no presideixi el Consell de Patrimoni és una decisió presa el mes de desembre, molts dies abans de l’escàndol "Bassas-Segura". Concretament el 12 de desembre del 2007 l’encara regidor d’Urbanisme Ramon Bassas i Segura va signar el decret de modificació del Reglament del Consell Municipal del Patrimoni.

I aquest Consell el deixarà de presidir el regidor d’Urbanisme perquè això era il·legal. No pas per "bona voluntat" del sr. Bassas ni per cap "exigència" d’ICV. El deixarà de presidir perquè així ho diu la llei.

"El Reglament vigent preveu (article primer) que la Presidència recau en el Regidor d’Urbanisme. Segons informe jurídic del servei d’Urbanisme la Presidència correspon, per prescripció legal (Llei 8/1987 Municipal i de Règim Local de Catalunya) a l’Alcalde o Regidor en qui delegui i no permet una altre opció." Signat per Ramon Bassas el 12 de desembre del 2007.

Per tant, no cal que intentin fer passar bou per bèstia grossa. A mi no m’agrada que emm prenguin el pèl. 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.