El vídeo del 8.000 per cent

[youtube:http://youtube.com/watch?v=26xUmsPO5OM]

Les matemàtiques mai han estat el meu fort. Vaig decantar-me per les lletres i les mates de 2n de BUP me la van aprovar el setembre de COU.

Tenia davant dels meus morros els documents del Registre de la Propietat on posa que la finca de Can Fàbregas la van comprar l’any 1982 per 33 milions de pessetes i l’han ventu el 2007 per 2.745 milions de pessetes. Això és un increment del 8.000%. Com la inflació però una miqueta més, vaja.

Per fer-me’n una idea visual vaig agafar 33 paperets i en vaig fer una pila. I vaig fer una altra pila de 2.745 paperets. Així emm quedava clara la magnitud de les xifres. I això és el que es pot veure en aquest vídeo de la notícia que va emettre dimarts l’informatiu 24 Hores de Televisió de Mataró.  

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.