Tripijocs al Consell Municipal de Patrimoni

El regidor d’Urbanisme, Ramon Bassas (i Segura) ha decretat la modificació del Reglament del Consell Municipal del Patrimoni Arquitectònic de Mataró. Ho ha fet coincidint amb l’anunci de la darrera proposta de "desmuntatge i trasllat" de Can Fàbregas i de Caralt.

El reglament del Consell està vigent des del 1984 i se’ls acudeix modificar-lo  ara, justament quan el Consell encara s’ha de posiciionar sobre l’afer Can Fàbregas i de Caralt. Això és molt sospitós, i per això des de la CUP hem demanat que no es toqui (que no es modifiqui) el reglament del Consell fins que el tema de Can Fàbregas estigui definitivament resolt. 

Per un altre costat, el reglament deixa ben clar que hi haurà un representant de cada Grup Municipal amb representació a l’Ajuntament i que es renovarà cada quatre anys després de les eleccions. El cas és que el Consell no s’ha renovat i després de les eleccions s’ha reunit sense el representant de la CUP. Hem hagut de demanar-ho expressament i ara diu el sr. Bassas que ens hi deixarà ser, tot i que ja havia convocat una altra reunió el dia 23 de gener sense preveure que hi hagués el membre nomenat epr la CUP.

Massa punts foscos i massa tripijocs en un Consell que encara haurà d’emetre algun informe sobre Can Fàbregas. Tot plegat, una mostra més dels malabarismes d’un govern que es diu d’esquerres… 

Esmenes a la modificació del Reglament del Consell de Patrimoni Esmenes de la CUP a la modificació del Reglament del Consell de Patrimoni 45.50 Kb

Reglament Consell Patrimoni 1984 (vigent) Reglament Consell Patrimoni 1984 (vigent) 40.50 Kb

Proposta nou  Reglament Consell Patrimoni Proposta nou Reglament Consell Patrimoni 53.00 Kb

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.