L’escàndol està servit

Fitxa del cadastre de la finca on hi ha Can Fàbregas i de Caralt. Dijous 17 de gener del 2007 la Plataforma Salvem Can Fàbregas i de Caralt ha informat l’Alcalde i tots els caps dels grups municipals d’un afer molt greu i ha emès una escueta nota de premsa.

Dóna la impressió que ens trobem davant l’escàndol polític més gros que es recordarà a Mataró. Se’n parlarà i probablement se’ll batejarà amb diversos noms. Un d’ells podria ser "l’escàndol del 8.000%". 

La finca a la qual es refereix (aquesta informació és pública i la pot consultar qualsevol a l’Oficina Virtual del Catastro) és aquesta:

  Referència catastral de la finca de Can Fàbregas i de Caralt Referència catastral de la finca de Can Fàbregas i de Caralt 105.72 Kb

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.