Concentració a Mataró de solidaritat amb els joves antiborbònics jutjats a Madrid

Concentració dilluns 19 novembre a les 19:30h davant l'Ajuntament de Mataró. Dilluns 19 de novembre pots venir a la concentració que convoquem a Mataró en solidaritat amb en Jaume Roura i l’Èric Stein, que seran jutjats el 20-N a Madrid per l’Audiència Nacional espanyola sota l’acusació de cremar un retrat del rei Borbó del país veí. Sobre cadascun d’ells pesa una petició fiscal de 15 mesos de presó per cremar un paper. En els estats de dret sense víctima mai hi pot haver delicte, però a Espanya les coses funcionen diferent.

Si vols venir a la concentració ens hi trobarem:

dilluns, 19 de novembre
a 2/4 de 8 del vespre
davant l’Ajuntament
[La Riera, 48 – Mataró]

He fet el cartell de la convocatòria prenent com a base la imatge nacional de la campanya "Jo també cremo la corona espanyola". La convocatòria de Mataró la fem Maulets, la CUP i el SEPC.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.