Catrell de Maulets: “Prou polítics botiflers”

Estiu 1999: Durant l’estiu me’n cuido del disseny del cartell de Maulets per a les diades nacionals. Aquest any el lema diu Prou polítics botiflers, i el cartell es basa en una il·lustració del meu company d’estudi Teo.

Un dels personatges del cartell diu: “S’estan venent la nostra identitat catalana, destrueixen l’ecosistema i cada dia ens exploten més” (missatge en negatiu de la realitat actual). I l’altre persontge dóna la resposta alternativa amb un missatge positiu: “Necessitem recuperar la independència, una societat ecològica i sense classes socials”.

El cartell s’imprimex amb tres de les tintes de la quadricromia. magenta, groc i negre. Ens estalviem la planxa del cian per reduïr costos d’impressió.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.