Cartell: Des de València, construïm un poble lliure

29 setembre 1998: A Clic Traç fem el cartell de Maulets de convocatòria de la Diada Nacional del 9 d’Octubre a València. Aquest l’editem a una sola tinta amb el lema de les diades nacionals d’aquest any: “Construïm un poble lliure”.

La mani de l’Onze de Setembre l’hem convocat conjuntament amb les JIR, però encara no hi ha prou confiança com per “deixar-los sortir” al cartell de la mani de Valènica. A la Catalunya del Sud (País Valencià) els Maulets hi tenim diverses assemblees però les JIR cap. Encara no estem preparats per “regalar-los” presència de la seva marca en una part del territori on ells no hi tenen presència. Tot i aquestes petites reticències, hi ha molt bon rotllo entre totes dues organitzacions de joves. 

Pots veure altres cartells que he fet per a Maulets (nacional) en aquesta galeria.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.