Cap d’any a Mallorca

Desembarcament de gent del Principat i del País Valencià per participar, juntament amb els companys i companyes de Mallorca, en la ara ja tradicional (aquesta serà la tercera) manifestació per commemorar la conquesta de l’illa per part d’en Jaume I. Hem aconseguit consolidar la convocatòria després del ball de bastons de l’any passat. Enguany els ftxes no s’acosten ni a mirar-s’ho de lluny. El lema és Defensar la Terra no és cap delicte, i durant la manifestació exigim la llibertat dels companys empresonats Macià Manera (de Montuïri) i d’en Joan i en Jun Sànchez, aquest darrer militant de Maulets.

De Mataró hi hem vingut jo i en Xevi. Ell té un rotllet a l’illa des de l’any passat, quan ja vam venir. Aquest any a mi també em toca, amb la Violant de Barcelona. Qui m’hi havia de dir… Sempre recordaré aquells petons a l’orella, de bar en pub, amb les taules enganxoses de pomada. Ens hem conegut a principis de mes, a Mataró, durant la II Assemblea Nacional de Maulets .

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.