Diada Nacional 1994: “Un poble en lluita per la seva llibertat”

11 de setembre 1994: És Diada Nacional i toca anar a passar el dia a Barcelona. Al matí Catalunya Lliure ha convocat un acte al costat del monument a Rafael de Casanova. Per Maulets hi parla en Salva de Cardedeu, i també hi ha parlaments de la Franzina de Barcelona, d’en Jordi Carles d’Esplugues, d’en Rafa de València i d’en Jordi Villanueva, de Barcelona. Hem convocat els actes de la Diada sota el lema “Catalunya, un poble en lluita per la seva llibertat”. El cartell és obra d’en Cesc Cardús i meva. Per fer-lo ens hem trinxat tota una col·lecció de El Temps per treure’n cares de personatges (coneguts i anònims) que representen la pluralitat i diversitat d’aquest poble en lluita.

A la tarda m’afegeixo al bloc de Maulets a la manifestació. Enguany el lema és “El present és lluita. El futur és nostre!“. Acabats els actes de la diada nacional, i després de diversos enfrontaments amb les forces d’ocupació espanyoles, són detingudes 26 persones a Barcelona.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.