La policia secreta ens vol aixafar una reunió

5 març 1994: Aquest cap de setmana tenim reunió de la Mesa Nacional de Maulets a Tarragona. Hi baixo tot sol en tren regional des de Barcelona, baixo a l’estació de Tarragona i vaig cap al lloc on fem la reunió. Quan arribo al lloc de la cita hi ha gent esvaoltada.

Ens acaben de confirmar que la policia d’ocupació espanyola ha retingut un militant a Reus quan també venia a la Mesa. Hi ha companys que s’han topat amb la policia secreta a l’estació de  la RENFE de Tarragona.  Després m’assebentaré que a Tarragona, dos maulets han estat retinguts quan sortien de la reunió, i que han estat nombroses les identificacions de joves militants realitzades agents de paisà de la policia espanyola.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.