Cartells: Contra Espanya i el feixisme

Setembre 1993: Aquesta any en Fèlix Bella, autor de la imatge gràfica i de la majoria de cartells de Catalunya Lliure, va molt atabalat de feina. I quan el mestre no pot, s’hi posa l’aprenent.

Aqust any sóc jo qui “dissenya” el cartell de la Diada a nivell nacional. Ho faig amb una foto en blanc i negre que he portat a ampliar i tramar a Granollers. Com que ho imprimirem a dues tintes, faig un”fotolit” enganxant cinta adhesiva vermella (opaca a la llum dela càmera de fer planxes) sobre un astraló transparent. Tot a base de paciència i traça amb el cúter. Reconec que el disseny és molt més mediocre que els d’en Fèlix… però la feina artesanal que he fet té el seu mèrit.

El lema és prou clar: “Contra Espanya i contra el feixisme, independència!”.

Pots veure altres cartells que he fet per a Catalunya Lliure en aquesta galeria.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.