Per unes Santes populars i participatives

El 25 de juliol les organitzacions de l’esquerra independentista a Mataró (Catalunya Lliure, Maulets i la COS) pengem una pancarta a la plaça de Santa Anna que diu Volem unes Santes populars i participatives. Ho fem a plena llum del dia, però durant la nit la Policia Local ens la retira. Fins ara acostumavem a ser nosaltres els que actuavem de nit, però ara és l’Ajuntament qui ho fa. Haviem demanat permís per penjar-la però ens el van denegar amb un escrit que deia que “per Les Santes no es poden penjar pancartes”, tot i que acostuma a haver-n’hi (de pancartes) d’empreses privades que patrocinen la festa major.

L’endemà, 26 de juliol, tornem a penjar una pancarta al mateix lloc. Aquesta diu Llibertat patriotes catalans! i l’Ajuntament no ens la retira.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.