Catalunya Lliure, la candidatura independentista

Avui, 27 d’abril es presenta davant la premsa, a Barcelona, la candidatura a les eleccions europees Catalunya Lliure. La campanya electoral de Catalunya Lliure a les eleccions europees del 15 de juny es basarà en el treball local dels Comitès de Suport a la candidatura. El 2 de maig també fem una roda de premsa a Mataró per presentar la candidatura. A les llistes electorals hi som tres maresmencs: en Jaume Ametller (independent), d’Argentona, al lloc número 31; en Joan Jubany (MDT-Maulets), de Mataró, al lloc 38; i en Joan Cabot (MDT-COS), de Llavaneres, al lloc número 49. Al Maresme-Marina de la Selva hem aconseguit impulsar onze Comitès de Suport a Vilassar de Mar, Mataró, Llavaneres, Caldes d’Estrac, St. Vicenç de Montalt, Argentona, Òrrius, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Canet i Pineda de Mar. [La foto és del míting al Fossar Xic de Mataró, el primer acte independentista que es fa en aquest espai].

El 10 de juny fem un míting de Catalunya Lliure al Fossar Xic de Mataró. És el primer cop que s’hi fa un acte independentista, i l’hem volgut fer en aquesta plaça perquè és un lloc acollidor. A mi m’ha tocat presentar l’acte, i els que fan els palraments són en Jordi Vera i en Joan Cabot. En Jordi havia estat militant del FAC i ha vingut de la Catalunya Nord, on viu. En Joan parla com a representant maresmenc de la candidatura.

El 15 de juny vaig a votar. És el primer cop que ho faig i “em voto” a mi mateix… Bé, a la ideologia d’alliberament nacional i social que corre per dins del meu cervell.

El 18 de juny es fan públics els resutlats de les eleccions al Parlament Europeu. Catalunya Lliure ha obtingut, arreu de la nació, 19.586 vots, dels quals 1.006 han estat al Maresme-Marina de la Selva. Els vots que hem arreplegat a les diverses poblacions de la nostra comarca són els següents: Alella (9), Arenys de Mar (44), Arenys de Munt (31), Argentona (52), Cabrera de Mar (9), Cabrils (5), Caldes d’Estrac (17), Calella (77), Canet de Mar (35), Dosrius (5), Llavaneres (10), Malgrat de Mar (32), El Masnou (40), Mataró (324), Montgat (21), Òrrius (3), Pineda de Mar (49), Premià de Mar (61), Premià de Dalt (9), Sant Iscle de Vallalta (3), Sant Cebrià de Vallalta (1), Sant Pol de Mar (12), Sant Vicenç de Montalt (8), Teià (13), Tiana (15), Vilassar de Dalt (25), Vilassar de Mar (46).

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.