Espanya, ni al carrer!

Els Maulets ens afegim a la campanya que els “grans” de l’MDT, junt amb d’altres organitzacions independentistes del Maresme, inicien avui amb la retirada de la placa que hi ha a la Plaça del Parc de Mataró, on hi diu «Plaça d’Espanya». En Juli s’ha enfilat amb una escala i, amb força dificultats, aconsegueix arrencar la placa amb el “mal nom”. La campanyeta tirarà endavant amb el lema Espanya, ni al carrer!. El 14 setembre els joves també ens engresquem a participar amb l’MDT i altres organitzacions de la comarca, a l’acte de lliurament a l’Ajuntament de Mataró de la placa on diu «Plaça d’Espanya», juntament amb un comunicat on s’exigeix el canvi oficial del nom de la plaça que es coneix a nivell popular com a Plaça del Parc. Les organitzacions que signen el comunicat son el Moviment de Defensa de la Terra (MDT), la Crida, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), el Moviment d’Esquerra Nacionalista (MEN) i l’Assemblea d’Esquerra d’Alliberament Nacional (AEAN).

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.