Acció de boicot a les oficines de Banesto

Durant la matinada, i de forma coordinada en diverses comarques de la nació, tenen lloc accions de boicot (silicona als panys) contra una cinquantena d’oficines de l’agència de viatges Melià i sucursals de Banesto. Aquestes accions s’emmarquen en una campanya de defensa de l’illa de Formentera, amenaçada pels interessos especulatius de l’empresari italià Parretti, vinculat a ambdues empreses.

A Mataró també hi arriba la campanya. Com que jo fa just tres mesos que he sortit de la presó, la meva tasca consisteix a coordinar les cites de seguretat dels escamots que surten a posar silicona als panys de les oficines de Banesto, ja que a Mataró no hi ha cap agència de viatge Melià.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.