Qui té por d’un debat?

Un debat a Televisió de Mataró. Els mateixos que fa poc van evidenciar que tenen por d’una urna ara tenen por al debat públic d’idees i projectes.

Tothom sap que l’afer de Can Fàbregas aquests dies s’ha posat de tremenda actualitat. Per aquest motiu, Televisió de Mataró (ara el nou canal fruit de la “fusió” que encara no té nom) han volgut organitzar un debat televisiu sobre els darrers esdeveniments i com s’encarila el futur. Doncs bé, el debat no s’emetrà. El PSC l’ha boicotejat. El partit que governa a Mataró no té arguments més enllà de la mentida, la confusió i la demagògia barata i populista. Qui no té arguments recorre a la censura.

TVM havia convidat a participar en el debat a la Plataforma Salvem Can Fàbregas, a la CUP, a la resta de l’opsició i al govern (PSC-ICV-ERC). A última hora, però, el PSC ha dit que ells no hi anirien i els ciutadans i ciutadanes ens quedem sense saber l’opinió de ningú. Els bassistes (del partit d’en Bassas, que no és el mateix que els del partit Baas d’en Saddam Husein) volen aplicar la censura al nou canal públic de televisió. És lalluuita de David contra Goliat on s’aplica la censura a l’estil Bassas .

Una mala manera de començar un projecte televisiu que l’alcalde Joan Antoni Barón ens venia la moto que “té com a compromís la pluralitat i la llibertat informativa, tal com ha vingut essent en els canals fundacionals”.

You may also like...