Vols veure’m patinar? (trobada d’exjugadors del Club Hoquei Mataró)

Equip infantil del Club Hoquei Mataró. Temporada 1985. Aquest dissabte, 19 de desembre del 2009, es farà la primera trobada d’exjugadors del Club Hoquei Mataró.

Als (ara ganàpies) que hem passat per l’equip ens deixaran tornar a posar els patins i agafar l’stick per jugar un parell d’hores (de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre) al pavelló de Cirera (avinguda del Corregiment de Mataró).

Jo havia jugat al Mataró les temporades 1984-85, 1985-86 i 1986-87. A la foto, treta del llibre 50 anys d’hoquei Mataró (d’en Rafa Navarro i en Josep Ma. Spà) l’equip infantil en el qual vaig jugar. De dalt a baix i d’esquerra a dreta: Rovira, Perajoan, Vilana, Ortner, Lladó, González, l’entrenador Salvador Garcia, Jiménez, Jubany (o sigui, jo), Parera i Montserrat. La veritat és que l’equip de la meva quinta no erem pas dels que en sabien més. De fet, la nostra aspiració era quedar penúltims a la lliga.

Pot ser molt divertit… Veurem com reacciona el cos en tornar a lliscar sobre patins després de tants anys… Espero que ningú prengui mal.

 

You may also like...