Equip de govern: marcant gols en fora de joc

Joan Antoni Barón estreny la mà d'un representant de El Corte Inglés.Miro aquesta foto i veig un alcalde Barón amb cara d’acollonit. Amb cara de no saber ben bé quin paper li estan fent interpretar. Com si estigués rumiant "aquest cop, què s’ha oblidat d’explicar-me en Bassas?"

Ahir, d’amagatotis, van escenificar la venda de terrrenys públics a una multinacional. Sembla que l’únic gran projecte de legislatura d’aquest govern és fer d’immobiliària al servei d’una empresa privada. Al preu que sigui, i amb els diners de tothom (que no pas els seus).

És un nou salt endavant d’un equip de govern incapaç de rectificar davant els propis errors. Ells saben que l’ocurrència del "desmuntatge i emmagatzematge" de Can Fàbregas és un disbarat (conceptualment i econòmicament). I també saben que és il·legal. i per això corren i tiren pel dret a base de fets consumats.

Fets consumats i amb "voluntat de ferro", escriu algú conscient que amb tanta irregularitat i il·legalitat no ens podrà explicar la seva versió sense consultar els seus advocats. Li desitjo que no necessiti els advocats abans d’escriure’ns el seu llibre.

Permeteu-me un símil futbolístic. Aquest equip de govern és com aquell equip de futbol que després d’un evident fora de joc continuna marcant gols com si no hagués sentit el xiulet. Bé… cadascú té el seu estil de joc, oi?

De moment el seu entrenador ha hagut de signar un decret on ha de recular una mica després d’haver tirat pel dret. Poden caminar tant com vulguin a base de fets consumats, però axiò no treu que el punt de partida és il·legal. Per més camí que recorrin, l’inici és un frau.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.