L’afer Cernuda (II)?

L'afer Cernuda. Mataró Escrit, maig 1992. El mes de febrer del 2008 saltava als diaris "l’afer Cernuda": el cap de la nostra Policia Local havia estat jutjat i condemnat per conduïr en estat d’embriaguesa. El govern municipal va afanyar-se a apartar el responsable polític de l’àrea de Via Pública en el moment dels fets, el superregidor Ramon Bassas. En aquells moments s’havia conegut que els oncles d’en Bassas per la banda Segura havien estat els propietaris de Can Fàbregas just fins poc després de l’adjudicació del solar a El Corte Inglés. I va ser l’Oriol Batista qui va posar la cara pel seu company de partit en sortir a la llum l’afer Cernuda.

Un cop salvat el cul del qüestionat regidor, el govern municipal ha obert un expedient disciplinari al capità de l’exèrcit Juan Francisco Giménez Cernuda. Encara no coneixem el deselnllaç d’aquest episodi.

La CUP va preguntar si també s’investigarien les irregularitats comeses pel cap del servei jurídico-administratiu de Via Pública, el sr. Luis Miguel Clemente. L’alcalde Joan Antoni Barón ja ens va avançar que se li podria imputar una falta lleu però que no es plantejaven investigar més.

Ara he trobat que el Mataró Escrit del maig de 1992 ja parlava de "L’afer Cernuda". Per tant, aquest d’ara no és el primer "afer Cernuda"…

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.