Ucronies

AUCRONIES, el bloc d'en Joan Calsapeucabo de descobrir que un vell amic escriu el bloc Ucronies .

 Aquest bon amic el vaig conèixer com a Joan Cabot i Calsapeu quan jo vaig tenir el meu primer contacte amb l’independentisme organitzat a mitjan dels anys vuitanta. Ell ja militava a l’MDT quan jo m’hi vaig aproximar. El 1987 vam coincidir als calabossos de Via Laietana , a Barcelona, en unes circumstàncies molt curioses. A ell l’havien detingut la nit del 10 a l’11 de setembre i a mi em van detenir l’endemà durant la mani. Vaig ser el primer dels 39 detinguts a la manifestació, i em estava sol a la garjola. De cop i volta vaig sentir una veu coneguda cantant cançons de guerra. No m’ho podia creure… era en Joan.

Després hem passat moltíssimes batalletes plegats. Durant molts anys de la meva joventut l’he tingut com a un dels meus referents polítics. 

Ara es diu Joan Calsapeu i Cabot i li podeu seguir la pista al bloc Ucronies

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.