No volem una Festa Major elitista. Primer avís

22 de juliol 1999: Apareixen pintades al local de la Comissió de la Festa Major i al Teatre Monumental denunciant el caràcter elitista del pregó de les Santes. És un primer avís del que pot passar si l’alcalde insisteix a fer el pregó a porta tancada.

Fins ara el pregó que dóna inici a la Festa Major de Mataró sempre s’ha fet en un acte públic des del balcó de l’Ajuntament. És un dels moments que serveix com a baròmetre per mesurar la popularitat (o no) de l’alcalde. En més d’una ocasió se l’ha xiulat com a protesta per la seva mala gestió. Aquest any el nostre alcalde Manuel Mas ha tingut l’ocurrència de fer en pregó en un acte a porta tancada dins el Teatre Monumental. Només s’hi podrà entrar amb invitació.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.