El més petit de tots (i totes)!

Abril 1996: Les assemblees de Maulets del Maresme editem el nostre full informatiu El més petit de tots i totes! número 1. En aquesta edició publiquem un comunicat de l’Exèrcit Zapatista d’Alliberament Nacional (EZLN) del subcomandante Marcos amb motiu del Primer de Maig que hem trobat a través d’internet.

També reproduïm un article d’en Fèlix Cucurll, patriota català d’Arenys de Mar que ha mort recentment. La vigència d’aquest text, tot i que va ser publicat originalment al diari Avui del 25 de gener del 1979 pensem que posa en evidència l’actitud botiflera de CiU amb el pacte de govern que ha signat amb el PP espanyol.

A més d’haver fet el disseny i la composició de la revista, em cuido de l’apartat Fets i uts, on recollim les accions més destacades de la lluita independentista a la comarca. 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.