La policia espanyola confón un vianant amb un manifestant

13 d’octubre 1993: Els Maulets de Mataró emetem una nota de premsa on valorem la concentració d’ahir davant la caserna de la Guàrdia Civil de Mataró. En el comunicat denunciem que les forces d’ocupació van “reetenir” dues persones, una d’elles un periodista que cobria la informació.

Per la seva banda, la Policia d’ocupació espanyola redacta una “nota informativa” sobre la concentració davant la caserna dels seus col·legues de la Guàrdia Civil. En la nota policial diuen que «la citada acción por parte del grupo “Maulets” consiguió perturbar el normal desarrollo del acto que se estaba celebrando interviniendo el Sr. Alcalde para recriminar tal actitud». En una primera investigació, els serveis secrets de la policia espanyola identifiquen quatre persones com a participants en els fets, una de les quals no hi va tenir cap relació (ni tansols la coneixem, i per les dades de l’informe es dedueix que és un veí de la zona de la caserna).

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.