Pintada al Consolat francès de Barcelona

És diumenge i anem a Barcelona de mani pel dret d’asil d’en Pere Bascompte, refugiat a la Catalunya Nord. Han passat deu anys del tret de Terra Lliure a la cama a en Federico Jiménez Losantos i ahir en Pere va dir en una entrevista a El Punt que va ser una acció “necessària, correcta i útil per a Catalunya”. El proper dijous un tribunal de Montpeller farà el judici sobre l’extradició sol·licitada pel govern espanyol. El van condemnar a Espanya a nou anys de presó per l’atemptat contra en Jiménez Losantos i va aconseguir passar a la Catalunya Nord després de ser posat en llibertat provisional l’any 1983 per un error judicial.

Unes 200 persones ens manifestem, convocades pels Comitès de Solidaritat amb els Patriotes Catalans (CSPC) i altres organitzacions, per expressar el nostre rebuig a la possible extradició d’en Pere Bascompte. Entre els manifestants hi ha els seus pares i la seva germana, i sortim de la plaça Universitat fins al Palau de la Generalitat. La mani passa per davant del Consolat francès, on es fan pintades pel dret d’asil d’en Bascomte.

El 4 de desembre pengem una pancarta a Mataró exigint la concessió del dret d’asil al refugiat Pere Bascompte.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.