L’assassinat de l’Helena Jubany, aquest diumenge a la tele

Cuarto Milenio parlarà de l'assassinat de l'Helena Jubany.Diumenge 22 de novembre, a 3/4 de 12 de la nit, el programa Cuarto Milenio del canal de televisió Cuatro emetrà un reportatge sobre l’assassinat de la meva germana Helena Jubany. Al web d’aquest programa ho anuncien així:

Helena Jubany: Jugar a matar: Uno de los sucesos más extraños y enigmáticos de la crónica negra de nuestro país. El 2 de diciembre de 2001, una joven bibliotecaria se arroja desde una azotea. Todo parece indicar que se trata de un suicidio, sin embargo la policía, tras varios interrogatorios, y la aparición de unos enigmáticos anónimos que Helena había recibido llega a la conclusión de que la joven ha sido víctima de un macabro juego. Los periodistas Juan Rada, Francisco Pérez Abellán y Ángel Kolodro darán las claves de un caso que a día de hoy sigue sin resolverse plenamente.

Quan els de Cuatro es van posar en contacte amb el meu pare i amb mi per fer el reportatge, nosaltres no les teníem totes. Vam dubtar. Jo no he vist mai aquest programa i me l’imagino tremendista. No sabem si ens agradarà el documental que emetran en aquest programa de misteri, però vam psensar que el sol fet que se’n parli pot ser més positiu que no pas el silenci i la paràlisi judicial i policial que han deixat arxivat aquest assassinat sense resoldre.

You may also like...